ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ‏‏‏‏

Συνάδελφοι η τροπολογία που κατέθεσε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου για την επίλυση του ζητήματος της βαθμολογικής εξέλιξης των Ε.Μ.Θ. στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, «Φάροι, Στρατολογία και άλλες διατάξεις», βρίσκεται στο κοινοβούλιο προς ψήφιση με αριθ. Πρωτ. 1575/10/11-07-2014.
Η τροπολογία θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί την ίδια μέρα μαζί με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Με νεότερο θα σας ανακοινωθεί και η ημερομηνία ψήφισης. Όπως καταλαβαίνετε προσδοκούμε στην επίλυση του προβλήματός που ταλανίζει 18.000 στελέχη Ε.Μ.Θ. καθώς και την εφαρμογή αρχών ισότητας, ηθικής και δικαίου (κατά κοινή ομολογία όλων των πολιτικών επιτροπών που έχουμε συναντήσει ). Ευελπιστούμε όλοι οι Ε.Μ.Θ. στην υπέρβαση παλιών κατεστημένων και στη θετική ψήφο, ότι η τροπολογία της βαθμολογικής εξέλιξης των Ε.Μ.Θ. θα ψηφιστεί ομόφωνα και διακομματικά.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά