Τελετή απόσυρσης αεροσκαφών Α-7

Η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ), διοργανώνει την τελετή απόσυρσης των αεροσκαφών Α-7, στην 116 Πτέρυγα Μάχης (116ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Αράξου, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, μετά από 39 χρόνια παρουσίας στους ελληνικούς ουρανούς.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει στατική έκθεση αεροσκαφών Α-7 και F-16, έκθεση φωτογραφίας, πτήσεις/διελεύσεις αεροσκαφών, καθώς και επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς".
Στην τελετή προσκαλείται να παρευρεθεί το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο έχει υπηρετήσει στα αεροσκάφη Α-7.
Στολή υπ' αριθμ. 8
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.
Δηλώσεις συμμετοχής από το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, στο τηλέφωνο 26930 55001 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση a-7retirement@hotmail.com, μέχρι την 4η Οκτωβρίου 2014.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα κοινοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.
Δείτε εδώ το Επετειακό Βίντεο για τα 39 Χρόνια Ενεργούς Υπηρεσίας των Αεροσκαφών A-7
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά