Μεσημεριανή συνεστίαση σήμερα στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη

Της Βάλιας Αμπατζή

Με αφορμή την ορκωμοσία της 2014 Δ'  ΕΣΣΟ την Παρασκευή που μας έρχεται οι νεοσύλλεκτοι στην Τρίπολη είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ορχήστρα της Στρατιωτικής Μουσικής ΔΙΚΕ στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη.

Υπο τη φιλοξενία του Τχη(ΠΖ) Μπαλάση Ιωάννη -Δκτη ΤΕΝ απολαύσαμε μαζί τους ένα πολύ όμορφο μεσημέρι αποδεικνύοντας για μια ακόμα μια φορά την καθαριότητα των εστιατορίων, το πολύ καλό φαγητό , του υψηλού επιπέδου δεξιότητες μουσικής των στελεχών της Στρατιωτικής Μουσικής  αλλά και την φροντίδα που παρέχεται στους στρατιώτες μας στο ιστορικό Στρατόπεδο Θ. Κολοκοτρώνης.

Παρά τις κακιές γλώσσες και τις φήμες για κλείσιμο του στρατοπέδου, με τις αλλεπάλληλες ορκωμοσίες μάλλον διαψεύδονται.

Ευχαριστώ θερμά Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς και καλή συνέχεια στο έργο τους.
Καλή θητεία στους νέους στρατιώτες μας.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά