Παραλύει ο στρατός λόγω Μουντιάλ – Όλοι στο ΚΨΜ με… άδεια από τον αρχηγό ΓΕΣ

Το Μουντιάλ αρχίζει, ο στρατός πάει ΚΨΜ. Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρήστος Μανωλάς απέστειλε διαταγή του προς όλους τους σχηματισμούς και μονάδες, για να διευκολυνθεί το προσωπικό που βρίσκεται στις μονάδες αλλά εκτός υπηρεσίας, να παρακολουθεί τους μεταμεσονύκτιους αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου». Και αυτό γιατί οι τηλεοράσεις στις μονάδες βρίσκονται στα ΚΨΜ, που έχουν συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας, μετά το πέρας του οποίου – όπως είναι λογικό – κλείνουν. Η παρακολούθηση μεγάλων αθλητικών γεγονότων ως τώρα επαφιόταν στον «πατριωτισμό» των Καψιμιτζίδων και των διοικητών των μονάδων, αρκετοί από τους οποίους και για διάφορους λόγους δεν παρέτειναν τη λειτουργία του ΚΨΜ τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.
Τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και με διαταγή του ίδιου του Αρχηγού, ώστε να μη βρεθεί κανείς να… το αγνοήσει.
Επομένως, όσοι είναι μέσα και εκτός υπηρεσίας τις μέρες που παίζει η εθνική στο Μουντιάλ, μπορούν να ετοιμάζονται από τώρα για να κάνουν «Μαρακανά» το ΚΨΜ.

/www.koolnews.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά