Εξέδωσαν έγγραφο-κοροϊδία για τους στρατιωτικούς


Όπως οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες, έτσι και οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί πολλά στα χρόνια της κρίσης και για αυτόν τον λόγο είναι τουλάχιστον απρέπεια να επιχειρούν κάποιοι να τους παραπλανήσουν, για να μην πούμε να τους κοροϊδέψουν, διότι αυτό κάνουν κάποιοι.



Ένα έγγραφο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΑΣΣ Γιάννης Αντωνιάδης, για να ενημερώσει τους συναδέλφους του το αποδεικνύει.

Το έγγραφο της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ προς τα Γενικά Επιτελεία ζητά προτάσεις για μια σειρά θεμάτων στα οποία η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το υπουργείο Οικονομικών έχει πει ξεκάθαρα και σκληρά ΟΧΙ. 

Διαβάστε το έγγραφο:


Για ποια θέματα ζητά προτάσεις η ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ;

-Τροποποίηση του ασφαλιστικού καθεστώτος, για τους εισαχθέντες στις Ε.Δ. τα έτη 1990-1992. Το υπουργείο Οικονομικών πριν μερικές μέρες μόλις είπε ξεκάθαρα ΟΧΙ επικαλούμενο οικονομικό κόστος ,το οποίο βέβαια δεν υπάρχει.

-Αναθεώρηση/Τροποποίηση επι τα βελτίω, του υφιστάμενου καθεστωτος χορήγησης καταστάσεων επιβιβάσεως στο μόνιμο προσωπικό των Ε.Δ. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως και δεν υπάρχει και καμία πρόβλεψη να γίνει.


-Προτάσεις για την καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου στους Στρατιωτικούς. Ο Σταϊκούρας αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είναι γνωστό και στον τελευταίο στρατιώτη ότι είπε ΟΧΙ στην αποδέσμευση κονδυλίων πως είναι δυνατόν να ρωτά η ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ;

-Προτάσεις για τους 3τεκνους γονείς. Έχουν χάσει κάθε διευκόλυνση από παντού ,πόσο μάλλον στο στράτευμα.

Συνεπώς προς τι το χαρτί της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ; Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν την εντύπωση στους στρατιωτικούς ότι όλα αυτά ακόμη “παλεύονται” . Με ερωτήματα δεν μπορεί να λυθεί τίποτα απ΄ όλα αυτά. 

Γιατί γίνεται όλη αυτή η προσπάθεια αποπροσανατολισμού; Μα γιατί από δω και πέρα φαίνεται ότι θα “μυρίζουν” διαρκώς εκλογές …
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά