Χαιρετισμός ΥΦΕΘΑ Ιωάννη Λαμπρόπουλου στην τελετή ορκωμοσίας της 2014 Γ΄ ΕΣΣΟ στην 124 ΠΒΕ‏

Παρασκευή,20 Ιουνίου 2014
 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος παραβρέθηκε σήμερα στην τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2014 Γ’ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά.
            Ακολουθεί ο χαιρετισμός του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας:
«Αγαπητά μας παιδιά,
            Σμηνίτες και Ναύτες

Σήμερα με βροντερή φωνή, αυτή της Ελληνικής ψυχής σας, ενώπιον των γονιών σας και όλων μας που σας καμαρώνουμε, ορκιστήκατε να υπηρετείτε και να αγαπάτε την Πατρίδα μας, να κρατάτε ψηλά την σημαία μας.

Δώσατε τον ιερό όρκο που γενιές Ελλήνων έχουν δώσει.

Όρκο τιμής και σεβασμού σε όλους αυτούς που έχουν προσφέρει ακόμα και την ζωή τους, για ελευθερία, ανεξαρτησία και Δημοκρατία.

Ορκιστήκατε πίστη στην ιστορία μας τις παραδόσεις μας, τις αρχές και αξίες του έθνους μας.

Από σήμερα φοράτε την δοξασμένη στολή του Ναυτικού και της Αεροπορίας μας και θα συμβάλετε στην μεγάλη και καθημερινή προσπάθεια που δίνουν Αεροπόροι και Ναυτικοί στον αέρα και τη θάλασσα για την διαφύλαξη της ειρήνης και την προστασία των εθνικών μας δικαιωμάτων.

Να είστε υπερήφανοι γι’ αυτό.

Εκφράζοντας την πεποίθηση όλης της πολιτικής ηγεσίας, θέλουμε να αισθάνεστε και να βλέπετε τους αξιωματικούς σας , ως να είναι οι γονείς σας. Για όποιο πρόβλημά σας, να απευθύνεστε σε αυτούς και να το συζητάτε.

Θέλουμε να προσέχετε την ασφάλειά σας. Όταν έχετε εξόδους ή όταν επιστρέφετε στη Μονάδα σας, να μην τρέχετε με τα αυτοκίνητά σας, να μην βιάζεσθε, δεν θα τιμωρηθείτε γιατί αργήσατε λίγο.

Θέλουμε να επιστρέψετε στα σπίτια σας όλοι γεροί δυνατοί και με αγάπη για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Σας εύχομαι, καλή θητεία, να είστε καλοί και χρήσιμοι στην κοινωνία πολίτες και να έχετε καλή σταδιοδρομία στη ζωή σας.

Σας ευχαριστώ».  Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά