ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ «ΑΘΗΝΑ 14»

Από 17 έως 19 Ιουνίου 2014, θα διεξαχθεί στην αίθουσα «OLYMPIA» του ξενοδοχείου «DIVANI CARAVEL» στην Αθήνα, το διεθνές Συνέδριο Χειρισμού Κρίσεων «ΑΘΗΝΑ 14», το οποίο διοργανώνεται από το ΓΕΕΘΑ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση-ανταλλαγή απόψεων επί των μεθόδων, διαδικασιών και δυνατοτήτων της διεθνούς κοινότητας για πρόληψη και χειρισμό κρίσεων στο ευρύτερο γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό περιβάλλον.


Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι Κρατών, Διεθνών Οργανισμών, Ινστιτούτων Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Μελετών, καθώς και στελέχη Υπουργείων, Γενικών Επιτελείων, Οργανισμών, Πανεπιστημίων και Ινστιτούτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου:

α. Επιστημονική Επιτροπή από έγκριτους ακαδημαϊκούς θα επιμεληθεί της δημοσίευσης των ακαδημαϊκών εργασιών του Συνεδρίου μέσω του περιοδικού (journal), το οποίο θα εκδοθεί ειδικά για αυτό το σκοπό.

β. θα λειτουργήσει εκθεσιακός χώρος με υλικό προβολής των δραστηριοτήτων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων

Στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ παρέχεται συνεχής πληροφόρηση για το Συνέδριο.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά