Εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας του Νοσηλευτή στο 251ΓΝΑ

Την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ), πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας του Νοσηλευτή.
Χαιρετισμό απεύθυναν ο Διευθυντής Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Χρήστος Γρηγορέας, ο Διοικητής του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Γεώργιος Τολούμης και η Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικού Τομέα του 251ΓΝΑ, Σμήναρχος (ΥΝ) Κωνσταντίνα Κυριάκου.
Το θέμα της εκδήλωσης "Νοσηλευτές: Μια Δύναμη Αλλαγής - Ένας Ζωτικός Πόρος για την Υγεία", ανέπτυξε η Σμηναγός (ΥΝ) Μαρία Ρίζου.
Επίτιμη προσκεκλημένη ήταν η συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη.
Ως "Νοσηλευτές της Χρονιάς" βραβεύτηκαν η Αντισμήναρχος (ΥΝ) Αλεξάνδρα Κοτσιμπού, η Επισμηνίας (ΕΝΟΣ) Αλεξάνδρα Μπόμπη και η Μόνιμη Υπάλληλος Γεωργία Γεροδήμου.
Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθησαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Στέφανος Φουρλεμάδης, ανώτατοι και ανώτεροι εν ενεργεία και εν αποστρατεία Υγειονομικοί Αξιωματικοί των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά