Τα πρώτα συγχαρητήρια στην Ελλάδα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Λετονίας‏

Αμέσως μετά την άφιξή του στη Ρίγα της Λετονίας όπου πραγματοποίησε χθες μονοήμερη επίσημη επίσκεψη, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Λετονίας Andris Berzins, ο οποίος συνεχάρη τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την ελληνική Κυβέρνηση για την επιτυχία τους να οδηγήσουν σε ανάκαμψη την ελληνική οικονομία και να επαναφέρουν την Ελλάδα στις κεφαλαιακές αγορές.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα αυτά συγχαρητήρια στην Ελλάδα έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς η Λετονία ήταν από τις χώρες που είχαν ασκήσει έντονη κριτική στη χώρα μας τα τελευταία 4 χρόνια.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά