Επιστολή Ιδιώτη προς τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού

Αξιότιμε Αρχηγέ, με την επιστολή μου αυτή και δια του προσώπου σας θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω, για την ευγενική συμμετοχή σε ανάλογη μουσική τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ του Σαββάτου της 12/04/2014 το προσωπικό της μουσικής του Π. Ναυτικού.

Θέλω να σας εκφράσω τον θαυμασμό μου για την αρίστη μουσική παιδεία τους, για του υψηλού και  εξαιρετικού ρεπερτορίου μουσικής που κατέχουν, και γενικώς απέδειξαν με την γενική  εμφάνιση τους στην μουσική σκηνή πόσο αξιόλογη εργασία γίνεται σε αυτή την μονάδα του Π. Ναυτικού μας.

Αυτό που με ευχαρίστησε ως πολίτη ιδιαίτερα είναι ότι με αυτή την παρουσία του το Π. Ναυτικό απέδειξε για άλλη μια φορά, ίσως ξεπερνώντας αναχρονιστικές αντιλήψεις του παρελθόντος, ότι το προσωπικό γενικότερα των ενόπλων δυνάμεων είναι ένα αναπόσπαστο και όμοιο κομμάτι με το υπόλοιπο του Ελληνικού λαού, όπου μπορούμε να συνυπάρχουμε  συνδιασκεδάζοντας.

Επίσης με την παρουσία τους και την ποιότητα τους, θέλω να πιστεύω, ότι για την πλειονότητα του ευρέως κοινού που παρακολούθησε την παράσταση, σίγουρα πάρα πολλοί εξ αυτών θα μετέβαλαν την γνώμη που πιθανώς θα είχαν, ότι δηλαδή έχουμε τόσους μουσικούς στο Π. Ναυτικό για να παιανίζουν μόνο το εμβατήριο «είμαι ο ναύτης του αιγαίου» στις εθνικές μας εορτές.

Εξ αυτού του γεγονότος θα σας πρότεινα αν είναι εφικτό, δεν το γνωρίζω αν σήμερα βέβαια συμβαίνει αυτό,  η «μουσική» του Π. Ναυτικού να δίνει μουσικές παραστάσεις, ενδεχομένως ορισμένες Κυριακές ή και εορτές κατά τους θερινούς μήνες υπαιθρίως σε διάφορα σημαίνοντα σημεία της πόλης που εδρεύει, όπου αυτές οι εκδηλώσεις  θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες προς το κοινό και στους αλλοδαπούς επισκέπτες της Χώρας μας. Μεταφέροντάς σας εδώ την εμπειρία μου, σας πληροφορώ ότι τέτοιες παρόμοιες εκδηλώσεις παρακολούθησα από τους μουσικούς του Π. Ναυτικού της Ιταλίας στην Ρώμη, με υπέροχη απήχηση στο εκεί κοινό.

Τελειώνοντας θα σας παρακαλούσα, αν το κρίνετε σκόπιμο, δια του προϊσταμένου της διεύθυνσης της μουσικής του Π. Ναυτικού, αφενός να τους μεταφέρετε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την γενική τους παρουσία στην εκεί παράσταση που έδωσαν και αφετέρου για την άριστη εργασία που επιτελούν υπηρετώντας το Π. Ναυτικό από αυτή την θέση.

Με εκτίμηση
Δημήτριος Παπαδόπουλος
Κάτοικος Θεσσαλονίκης
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά