Μήνυμα ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου προς τους συμμετέχοντες στην Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2014‏


Με την ολοκλήρωση της Άσκησης «ΗΝΙΟΧΟΣ 2014», ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος απηύθυνε προς τους συμμετέχοντες το ακόλουθο μήνυμα:

Με τη λήξη της μεγάλης άσκησης «Ηνίοχος 2014» εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και σε όλους τους συντελεστές της πραγματοποίησής της, που στέφθηκε από πλήρη επιτυχία.

Η άσκηση αυτή ανέδειξε τις διακλαδικές ικανότητες των Ενόπλων Δυνάμεων, τον άψογο συντονισμό των επιχειρήσεων και την απόλυτη ακρίβεια επίτευξης των στόχων της.

Το εθνικό αμυντικό μας σύστημα ευρίσκεται στον ανώτατο βαθμό επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταποκρίνεται πλήρως στην αποστολή του.

Η πατρίδα μας είναι ασφαλής και ο ελληνικός λαός να είναι βέβαιος ότι οι θυσίες του έχουν πιάσει τόπο.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας εγγυώνται την ακεραιότητα της χώρας και με το αξιόμαχο, τις άριστες υποδομές και τον σύγχρονο εξοπλισμό τους τίθενται πάντα στην υπηρεσία της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας.

Μαζί με τα συγχαρητήριά μου και τον έπαινο της πολιτείας προς όλες και όλους ανεξαίρετα που συμμετείχαν στη διακλαδική αυτή άσκηση, εύχομαι σε ολόκληρο το στελεχιακό δυναμικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων και στις οικογένειές τους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας

  Δημήτρης Αβραμόπουλος
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά