ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Μ.Θ. ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΕΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Στα πλαίσια ενημερωτικών συναντήσεων του Δ.Σ. του Σ.Ε.Μ.Θ.  συναντήθηκαν την Παρασκευή  14-3-2014 με τον Κύριο Νικόλαο Χριστοδουλόπουλο Γενικό Διευθυντή και Γραμματέα Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας-Μέλος Πολιτικής Γραμματείας του πολιτικού κόμματος  Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση (Νέα Μέρα). Με θετική  ανταπόκριση εκ μέρους του πολιτικού κόμματος Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική  Ανασυγκρότηση (Νέα Μέρα) συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
            α. Η διάκριση  της βαθμολογικής εξέλιξης των Ε.Μ.Θ. που ζητούν ,Ίση Ιεραρχική Προαγωγική Μεταχείριση Εθελοντών του Ν.1848/89 με τις Εθελόντριες του Ν.705/77 και τους Εθελοντές του άρθρου 45 ΝΔ 445/74.
            β. Η επίσης διάκριση  αναγνώρισης  του χρόνου υπηρεσίας  των Ο.Π.Υ.-Ε.Π.Υ. μετέπειτα Ε.Μ.Θ. , ως μετοχικής  σχέσης με τα ΕΛΟΑΣ-Ν-Α, χωρίς πρόσθετη κράτηση 2% . Οι ήδη καταβεβλημένες εισφορές 4% των Ε.Μ.Θ. κατά τον χρόνο της πενταετούς υπηρεσίας  τους ως Ο.Π.Υ.-Ε.Π.Υ. να αποτελούν ασφαλιστικές εισφορές και όχι κοινωνικό πόρο υπέρ ΕΛΟΑΣ-Ν-Α, των οικείων Μετοχικών Ταμείων δίχως να απαιτείται η διενέργεια περαιτέρω κρατήσεων 2% για την αναγνώριση της Μετοχικής τους σχέσης από της κατατάξεως τους στις Ε.Δ έως το χρόνο ισχύος του Ν.2936/2001 αφενός και αφετέρου ΟΥΔΕΠΟΤΕ συναίνεσαν  υπέρ Κοινωνικού πόρου να τίθενται οι εν λόγω εισφορές .
            γ. Η πλήρη εφαρμογή της Μονιμοποίησης μετά εφαρμογή άρθρου 46 παρ.10 και 11 του ΝΔ 445/74  και άρθρου 45 .
Ο  Σ.Ε.Μ.Θ. και τα μέλη του αναμένουν εγγράφως επίσημα τις θέσεις του πολιτικού κόμματος Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική  Ανασυγκρότηση (Νέα Μέρα)  για  τα θέματα που ταλανίζουν τον θεσμό από δημιουργίας του, αναμένοντας θετικές και ξεκάθαρες λύσεις  .
Οι ενημερώσεις, προτάσεις και  συναντήσεις θα  συνεχισθούν σε όλα τα κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου.              
 
Για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας
               Ασμίας  Αριστείδης Κασιδόπουλος             Ακστής  Σταύρος Σταυρίδης
                                (6983509047)                                          (6956030654)  

νεα μερα
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά