Διώχνουν τους ΕΠΟΠ που υπηρετουν Αθήνα για την μεθόριο

Στο “κυνήγι” ΕΠΟΠ οι οποίοι αντί να υπηρετούν σε μονάδες της μεθορίου βρίσκονται “παρκαρισμένοι” σε “πολιτικά γραφεία” και σε άλλες “υπηρεσίες” της Αττικής ξεκινά από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert στο ΥΠΕΘΑ έχουν ήδη “τσιμπήσει” τους περισσότερους από τους ΕΠΟΠ οι οποίοι χωρίς να έχουν συμπληρώσει τα 10 χρόνια υπηρεσίας που θα τους έδιναν το δικαίωμα να διεκδικήσουν θέσεις εντός Αττικής , βρίσκονται στην Αθήνα . Και κάποοι μάλιστα δεν υπηρετούν καν σε στρατιωτικές υπηρεσίες αλλά ως…βαστάζοι και οδηγοί αξιωματούχων και πολιτικών.

Η σχετική λίστα όσων θα πρέπει πάραυτα να επιστρέψουν σε μονάδες της μεθορίου έχει ολοκληρωθεί σε συνεργασία με το ΓΕΣ -αφού όλοι σχεδόν ανήκουν στον Στρατό Ξηράς- και απομένει η τελευταία διασταύρωση για να ειδοποιηθούν.

Τι μπορεί να τους σώσει; Μόνο …η προκήρυξη εκλογών . Αν και όπως επιμένουν οι πηγές του ΥΠΕΘΑ “ούτε μια προεκλογική περίοδος δεν τους σώζει”.

onalert
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά