Συγκινημένος ο Αντιστράτηγος Σ. Χατζημιχαηλίδης στην τελετή παράδοσης παραλαβής της ΔΙΚΕ

Της Βάλιας Αμπατζή

Μέσα σε αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα έγινε στην Τρίπολη σήμερα η Τελετή Παράδοσης Παραλαβής της ΔΙΚΕ (ΙV ΜΠ) από τον Αντιστράτηγο Σεραφείμ Χατζημιχαηλίδη στον Υποστράτηγο Μανίκα Κωνσταντίνο στο Στρατόπεδο «ΣΤΓΟΥ Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ» (11ο ΣΠ).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Πολιτικές - Θρησκευτικές -Στρατιωτικές και Τοπικές Αρχές καθώς και τα Στελέχη της φρουράς Τρίπολης
Η εκδήλωση περιελάμβανε τα καθιερωμένα τελετουργικά , δοξολογία, παράδοση σημαίας και παρέλαση. Εκείνο που έδωσε ιδιαίτερο τόνο στην ημέρα ήταν η ομιλία του Αντιστράτηγου Χατζημιχαηλίδη ο οποία συνοδεύτηκε από τη συγκίνηση του.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε απονομή αναμνηστικών δώρων και ο αποχαιρετισμός του από όλα τα στελέχη. Ομολογουμένως ένας από τους καλύτερους Διοικητές, με μεγάλη ψυχή, που πέρασαν από την IVMΠ.

Ο νέος Διοικητής Υποστράτηγος Μανίκας Κωνσταντίνος ευχήθηκε τα καλύτερα στον απερχόμενο Διοικητή και υποσχέθηκε να συνεχίσει το έργο του.

Τιμώμενο πρόσωπο ο Υποδιοικητης ΑΣΔΥΣ.
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά