Εκπαιδευτική Σειρά Σχολείου Εκπαιδευτών Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε, στην 123 Πτέρυγα Τεχνικής Εκπαίδευσης (123ΠΤΕ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι, η τελετή αποφοίτησης της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Σχολείου Εκπαιδευτών Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας έτους 2014.
Τα πτυχία στους νέους εκπαιδευτές επέδωσε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγιεινής και Ασφάλειας του Κέντρου Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους (ΚΕΑΠΕ), Σμήναρχος (ΜΑ) Δημήτριος Μπόζνος.
Από το σχολείο, το οποίο διήρκησε δύο (2) εβδομάδες, αποφοίτησαν έντεκα (11) στελέχη, τα οποία στη συνέχεια έχοντας τα καθήκοντα εκπαιδευτών θα πραγματοποιήσουν, υπό την αιγίδα του ΚΕΑΠΕ, σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας σε στελέχη των Μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά