Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο 41ο Σύνταγμα Πεζικού Σαμοθράκης

28/3/2014. Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο 41ο Σύνταγμα Πεζικού Σαμοθράκης
 

Στη Σαμοθράκη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μητροπολίτης μας, κ. Άνθιμος. Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο νησί προεξάρχει των θρησκευτικών τελετών, ενώ έχει επαφές με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών καθώς και με τους κατοίκους του νησιού.
Το πρωί της Παρασκευής 28 Μαρτίου 2014, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του 41ου Συντάγματος Πεζικού "Σαράντα Εκκλησιές" που εδρεύει στη Σαμοθράκη.
Παρουσία του νέου Διοικητού της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Αντιστρατήγου Παναγιώτη Φαραντάτου, ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Συντάγματος, Ταξίαρχος Δημήτριος Μάνος - ο οποίος θα ασκεί πλέον, τα καθήκοντά του στην 31η Ταξιαρχία στην Καβησό Έβρου -  “παρέδωσε” την Διοίκηση στον Συνταγματάρχη Πολυζώη Δημάκη.
Στην τελετή παραβρέθηκαν, επίσης, ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Γεώργιος Χανός καθώς και οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος στη Σαμοθράκη.
28/3/2014. Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο 41ο Σύνταγμα Πεζικού Σαμοθράκης


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά