Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΕΑΑΣ Αρκαδίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Παραρτήματος Ν. Αρκαδίας  στα εντευκτήρια της στην Λέσχη Αξιωματικών Τρίπολης.
Μαζί με αυτή την εκδήλωση επίσης έγινε η βράβευση μαθητών - παιδιών αποστράτων, τα οποία συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωπος της ΕΑΑΣ (από την κεντρική διοίκηση) , ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Ταλούμης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Παυλής, ο Διοικητής της ΔΙΚΕ Υποστράτηγος Σ. Χατζημιχαηλίδης, ο Διοικητής του 11ου ΣΠ  Γεώργιος Αργυρόπουλος και πολλοί άλλοι.

Την πίτα ευλόγησε ο στρατιωτικός ιερέας.

Ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ Αρκαδίας  Κωνσταντίνος Χρονόπουλος δήλωσε:

"Είναι ευκαιρία αυτή η συγκέντρωση να ανταλλάσσουμε ευχές και να ευχόμαστε να συμβεί κάτι καλύτερο για τον τόπο αλλά και για εμάς τους αποστράτους"

"Η απόφαση του ΣΤΕ μας δικαιώνει για την άδικη μεταχείριση"

"Εύχομαι καλή χρονιά και η Ελλάδα να βρει το δρόμο της"








Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά