ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση Μελών Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ για Ακύρωση Εκδήλωσης Κοπής
           Πρωτοχρονιάτικης Πίτας
ΣΧΕΤ : α. Αριθ.Πρωτ 11/14 Ιαν 14/Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου
           β. Φ.959.2/18/10700/Σ.279/29 Ιαν 14/VIII Μ/Π ΜΠ/2ο ΕΓ
           γ. Αριθ.Πρωτ 35/30 Ιαν 14/Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου
           δ. Φ.959.2/18/10700/Σ.279/29 Ιαν 14/VIII Μ/Π ΜΠ/2ο ΕΓ
    1. Πληροφορούμε τα μέλη μας ότι η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ με δύο (2) έγγραφά της (α και γ σχετικά) αιτήθηκε την διάθεση της Λ.Α.Φ. Ιωαννίνων, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, αρχικά για την 08 18:30 Φεβ 14 και στη συνέχεια για ημερομηνία που θα όριζε η VIII Μ/Π ΜΠ μέχρι και την 16 Φεβ 14.
    2. Οι απαντήσεις (β και δ σχετικά) της VIII Μ/Π ΜΠ και στις δύο (2) περιπτώσεις ήταν αρνητικές, με το αιτιολογικό ότι το υπόψη αίτημά μας δεν εμπίπτει στους περιγραφόμενους σκοπούς της ΠαΔ 4-21/1992/ΓΕΕΘΑ.
     3. Κατόπιν των παραπάνω κρίνεται σκόπιμο να σας γνωρίσουμε τα εξής:
       α. Η ΛΑΦ. Ιωαννίνων μέχρι σήμερα έχει διατεθεί για τον ίδιο σκοπό με την Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ στους παρακάτω:
               (1) Ερυθρό Σταυρό.
              (2) Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ ΠΕ Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.
              (3) Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών.
              (4) Ένωση Αποστράτων Στρατιωτικών
           (5) Σύλλογο Αερομοντελιστών Ιωαννίνων, ο οποίος πραγματοποίησε την κοπή της πίτας του την 08 Φεβ 14 και σε ώρα διαφορετική απ’ αυτή που αιτήθηκε η Ένωσή μας.
       β. Τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ είναι στρατιωτικοί οι οποίοι, όπως και όλοι οι στρατιωτικοί, με κρατήσεις στους μισθούς τους συντηρούν τις Λ.Α.Φ.
           γ. Με την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης στην Λ.Α.Φ.Ι. θα υπήρχε και επιπλέον οικονομικό όφελος (στη Λ.Α.Φ.Ι.) λόγω κατανάλωσης ειδών τα οποία αυτή παρέχει.
    4. Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ, ως μοναδικό νόμιμο σωματείο Στρατιωτικών της Ηπείρου το οποίο απαριθμεί εκατοντάδες μέλη και συνεκτιμώντας όλα τα παραπάνω αποφάσισε τα εξής:
      α. Να μην προβεί στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας γιατί τα Στρατιωτικά Καταστήματα (Στρατιωτικά Πρατήρια και Στρατιωτικές Λέσχες) παρέχουν υπηρεσίες σε στρατιωτικούς και όχι μόνο και διότι η τυχόν πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης σε άλλο δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο θα δημιουργούσε αρνητική διάθεση στα μέλη μας απ’ την στιγμή που στην Φρουρά υπάρχει η Λ.Α.Φ.Ι. η οποία έχει ήδη διατεθεί σε ενώσεις και συλλόγους της πόλης, που πέραν τέτοιων εκδηλώσεων, δεν την χρησιμοποιούν και δεν την ενισχύουν όπως οι στρατιωτικοί.
           β. Να θέσει το θέμα στην Γενική Συνέλευση των μελών μας την 09 Μαρ 14 και σε συνεργασία με τον νομικό μας σύμβουλο θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειες ώστε να προστατευτεί η Ένωσή μας.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Αναπ. Γραμματέας
 
 
 
 
Παπαθανασίου Γεώργιος
Λγος (ΠΖ)
6972270254
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά