Με εντολή Α/ΓΕΣ μεταφορά αδειούχων Οπλιτών και Στελεχών από τη Ρόδο με Σινούκ !

 2010-98-104HPIM1053Με εντολή Αρχηγού ΓΕΣ μεταφορά αδειούχων Οπλιτών και Στελεχών από τη Ρόδο με Σινούκ !
 Πώς απλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας και να ομορφύνουν την μέρα μας !
Μας στάλθηκε και αφού το επιβεβαιώσαμε ,οφείλουμε να το παρουσιάσουμε γιατί αυτά τα απλά πράγματα κάνουν την διαφορά του Ηγέτη !
Για την εορτή των Θεοφανίων αλλά και για υπηρεσιακούς λόγους ένα Μεταγωγικό Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού τύπου Σινούκ στάθμευσε από την Πάχη Μεγάρων στο νησί της Ρόδου …
Να υπενθυμίσουμε οτι στην περιοχή για τον Αγιασμό των Υδάτων βρισκόταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ,ο ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος ,ο Υπουργός Ναυτιλίας Βαρβιτσιώτης ,ο Υγείας Γεωργιάδης Αλλά και οι Αρχηγοί Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος Μιχαήλ που συνόδευε τον ΥΕΘΑ στο Καστελόριζο και ο Α/ΓΕΣ στην Τέλενδο με τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ που συνόδευαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας !
 Όταν ο Α/ΓΕΣ   πληροφορήθηκε οτι το Σινούκ επιστρέφει στην Αθήνα άδειο …Διέταξε να παραμείνει στο έδαφος και να επιβιβαστούν σε αυτό Οπλίτες και στελέχη των Μονάδων του νησιού που έπαιρναν την άδειά τους ,πράγμα που έγινε !
Δύο Αξιωματικοί  του Στρατού μας  και αρκετοί Οπλίτες μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με το Σινούκ γλυτώνοντας κόπο ,χρόνο και έξοδα !
 Κάποια πράγματα αξίζουν περισσότερο γιατί απλά δεν είναι …Πράγματα !

veteranos.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά