ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΝΙΜΙΤΣ ΑΠΟ ΠΑΡ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΣΑΕΜΘ‏

Σήμερα 23/1/2013 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη αιμοδοσία του Παραρτήματος Περιφέρειας Αττικής στο στρατιωτικό νοσοκομείο 417 ΝΙΜΙΤΣ.Η προσέλευση ήταν καθολική από μέλη του συλλόγου και μέλη των οικογενειών τους.

Το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς δόθηκε όπως αρμόζει στους Εθελοντές Μακράς Θητείας και στην μακροχρόνια προσφορά τους στην πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο.

Eυχαριστούμε όλους τους συνάδελφους που συμμετείχαν και ανυπομονώ και ελπίζουμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή την επόμενη φορά.

Ο Περιφερειάρχης

Τσιφτσης Δημητρης

Ο Γενικος Γραμματεας

Βρακας Αρης

Ο Ταμιας

Σακκας Παναγιωτης
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά