Συνάντηση Περιφερειάρχη Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ Αττικής και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ του Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ

Την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2014 ο Περιφερειάρχης Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ Αττικής κ.Τσιφτσής Δημήτριος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ είχαν συνάντηση στα γραφεία της ΕΑΑΣ με τον υποψήφιο για τη θέση του προέδρου της ΕΑΑΣ Υπγο ε.α κ.Δανιά Ευάγγελο και τον υποψήφιο για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΑΑΣ Αντγο ε.α κ.Καστραντά Στυλιανό. Έγινε γνωστή η παρουσία του Συλλόγου μας καθώς και τα δίκαια αιτήματα που απασχολούν τους αποστράτους ΕΜΘ.  Το κλίμα της συνάντησης ήταν εγκάρδιο και συναδελφικό και οι παραπάνω υποψήφιοι υποσχέθηκαν  συνεργασία με τον Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ και προώθηση των θεμάτων που απασχολούν τους αποστράτους ΕΜΘ, μέσω της ΕΑΑΣ.
Ακολούθησε συνάντηση στα γραφεία του Μ.Τ.Σ με τον Γεν.Δντη του ΕΛΟΑΣ Σχη(Ο)κ.Μπαράκο Κωνσταντίνο όπου ετέθησαν τά θέματα που απασχολούν τους ΕΜΘ αποστράτους και ΕΜΘ ε.ε  και σχετίζονται με το ταμείο. Υπήρξε πλήρης κατανόηση  των δικαίων αιτημάτων που προέβαλλε ο ΠΣΑΕΜΘ από τον κ.Γεν.Δντη το ΕΛΟΑΣ και δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το ταμείο βλέπει θετικά τα δίκαια αιτήματα των ΕΜΘ και κάνει ενέργειες για την επίλυσή τους.





Τσιφτσής  Δημήτριος                                                                   Λυριωτάκης Παναγιώτης                       
Περιφερειάρχης Αττικής                                                         Α΄Αντιπρόεδρος    Δ.Σ Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά