Ποιος μπορεί να βάλει στις δημοτικές εκλογές; Τι ισχύει;

Της Βάλιας Αμπατζή

Πολλά τα ερωτήματα των αναγνωστών για το ποιος μπορεί να κατέβει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν οι αξιωματικοί. Πρέπει να παραιτηθούν πρώτα.

Όσον αφορά Υπαξιωματικούς ή ΕΠΟΠ μπορούν (αλλά με επιφύλαξη πάντα ) με την διαφορά ότι δεν υπάρχουν νομικές δεσμεύσεις για την υπηρεσία, δηλαδή δεν παίρνεις μετάθεση στον τόπο αν εκλεγείς.

Μην ξεχνάμε ότι ο δημοτικός/ περιφερειακός σύμβουλος εκτίθεται στα ΜΜΕ. Οπότε όσοι θέλετε να κατέβετε το νου σας και σκεφτείτε καλά πριν θέσετε υποψηφιότητα!!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά