«Αποστρατεύονται» στρατονομία, αερονομία και ναυτονομία

Την κατάργηση της στρατονομίας, της αερονομίας και της ναυτονομίας, και την αντικατάσταση τους με ένα νέο διακλαδικό σώμα που θα ονομάζεται Αστυνομία Ενόπλων Δυνάμεων, προανήγγειλε σήμερα Πέμπτη ο υπουργός Εθνική Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση οι στρατονομικές υπηρεσίες και των τριών κλάδων θα ενοποιηθούν. Η κατάργηση θα γίνει άμεσα, με σχετικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή, δίνοντας τέλος στη σημερινή αναχρονιστική νομοθεσία που ανάγεται από το «μακρινό» 1951.

Το νέο σώμα θα έχει ευρείες αρμοδιότητες, αντιμετωπίζοντας και ζητήματα διαφθοράς.
skai.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά