411 ΑΒΥΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Καλημέρα. Μάλλον κάποιο λάθος γίνεται καθώς δεν γνωρίζω την ύπαρξη της ΑΒΥΠ (...). Μάλλον πρόκειται για την 441 ΑΒΥΥ (Αποθήκη Βάσεως Υγειονομικού Υλικού). Η παραγωγή σαφώς εξυπηρετει τις ΕΔ αλλά δεν νομίζω πώς είναι δυνατό να εξυπηρετήσει ένα σύνολο περίπου 5 εκατομυρίων πολιτών οι οποίοι θα έχουν ουσιαστκή ανάγκη απο φαρμακευτικα σκευάσματα.
    Ισως να το εξετάσουμε με βάση τα νοσοκομεία, αλλά και πάλι τα σκευάσματα του στρατού είναι πολύ βασικά. Είχα την τιμή να υπηρετήσω σαν Φαρμακοποιός στην ΑΒΥΥ και σίγουρα υφίσταται το επίπεδο της μονάδος. Το θέμα όμως είναι πώς δεν πρόκειται για βιομηχανία αλλά για γραμμή παραγωγής σκευασμάτων για περιορισμένη χρήση και πολεμικά αποθέματα. Εκτός και άν έχει μεταβληθεί δραστικά η ικανότητα παραγωγής τα τεέυταία 7-8 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά