ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΒΩΝΤΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ!!!! ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Της Βάλιας Αμπατζή

Συμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα στρατιωτικά  θέματα κόβονται σε βόρειες περιοχές  προαναχωρησεις  στρατιωτών. Χωρίς λόγους γυρίζουν πίσω νωρίτερα κόσμο από γονικές, κόβονται  24ώρες σε κόσμο που έχει ανάγκη...και κόβονται ΑΠΑΛΛΑΓΈΣ που προβλέπεται να τις παίρνει το προσωπικό μετά από 24ωρη υπηρεσία.

Έτσι λοιπόν η ψυχολογία στελεχών και στρατιωτών πέφτει κατακόρυφα!!!!

Μην ξεχνάμε ότι δεν βρισκόμαστε σε επιφυλακή για πόλεμο αλλά σε Άγιες Μέρες , οικογενειακές, που συγγενείς περιμένουν τους δικούς τους να κάνουν μαζί γιορτές. Επίσης αυτοί που είναι μακρια από τον τόπο τους χρειάζονται τουλάχιστον μία μέρα ταξίδι για να πάνε και άλλη μια μέρα για να επιστρέψουν!!!

Επίσης λεφτά για αεροπλάνο δεν υπάρχουν οπότε οδικώς με τα "αγαπημένα" μέσα μεταφοράς λεωφορεία και τρένο από κει πάνω που υπηρετεί το προσωπικό.

Την δύσκολη αυτή εποχή που διανύουν οι ΕΔ μερικοί ας μην τις κάνουν πιο δύσκολες!!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά