Καλά Χριστούγεννα στους Ακρίτες μας.Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα παρόντες

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος επισκέφθηκε Φυλάκια Προκάλυψης της Περιοχής του Βορείου  Έβρου για  ανταλλαγή ευχών ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
.
Η καρδία της Ελλάδας χτυπάει στον Εβρο και στα ακριτικά μας νησιά!!!Η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει σε κάθε σπιθαμή Ελληνικής Γης,σε κάθε σπίτι ανά την επικράτεια!!!Οσο υπάρχουν οι φρουροί της πατρίδας,αυτοί που με καμάρι φέρουν το εθνόσημο, δεν φοβόμαστε τίποτα!!!

Όσο υπάρχουν οι ακρίτες ,φρουροί της πατρίδας μας είμαστε αισιόδοξοι!!!Οσο υπάρχει το προσωπικό των Ε.Δ να φυλάττει Θερμοπύλες αυτή η χώρα θα κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον!!!
Ας προσέξει η Ελληνική πολιτεία αυτούς τους ανθρώπους!!!Είναι οτι καλύτερο διαθέτει!!
Το GreekArmy Alert ευχετε στους Αξιωματικούς και Οπλίτες των Ε.Δ Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2014!!Ειμαστε μαζί σας και σας ευχαριστούμε για οτι μας προσφέρετε!!

greekarmyalert
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά