ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΩΝ ΣΥΠ (ΤΥΛΠ/ΔΥΒ)

Η ΔΥΒ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ "ΓΕΡΑΚΙΝΗ" ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ, ΣΤΙΣ 04 ΔΕΚ 2013, ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ (ΤΥΛΠ/ΔΥΒ).
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΑΤΕΣΠΑΡΜΕΝΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ "KNOW-HOW" ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ (ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ.
ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΙ. 






 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά