ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΜΘ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ


1.  Αξιότιμε κ. Υπουργέ

                   Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό Σας ως φυσική ηγεσία μας, υποβάλλουμε το διακαές διαχρονικό πρόβλημά μας ίσης ιεραρχικής εξέλιξης με τις Εθελόντριες Ν.705/77 και των Εθελοντών συναδέλφων μας που έχουν ήδη μονιμοποιηθεί μετ΄ εφαρμογή άρθρου 46 παρ.10 και 11 του Ν.Δ. 455/74 .

 2. Ευελπιστώντες άλλωστε ότι επί ημερών Σας θα γίνει η υπέρβαση που αναγκαιοί για την επίλυση διαχρονικών προβλημάτων που αποδυναμώνουν το ηθικό και την μαχητικότητα των στελεχών, παρακαλούμε όπως ορίσετε τόπο και χρόνο κατά την οποία αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας εκπροσωπούσα 19000 Ε.Μ.Θ. θα συναντηθεί μαζί σας για υποβολή απόψεων και κατάθεση προτάσεων που αφορούν τους εν ενεργεία και σε αποστρατεία Μόνιμους Εθελοντές Μακράς Θητείας.

 

Για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

 

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

    Ασμίας  Αριστείδης Κασιδόπουλος          Αρχκστής  Σταύρος Σταυρίδης

                  (6983509047)                                      (6956030654)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά