ΒΡΑΔΙΑ ΟΠΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.... ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!

Της Βάλιας Αμπατζή....

Χρόνια είχα να πάω σε βραδιά οπλίτη... Μια από τις ωραιότερες ήταν η σημερινή μεσημεριανή βραδιά οπλίτη στην Τρίπολη, στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού.

Με αφορμή την ερχόμενη ορκωμοσία νεοσυλλέκτων την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, οι στρατιώτες πέρασαν ένα πολύ όμορφο μεσημέρι τρώγοντας και διασκεδάζοντας αφήνοντας για λίγο έννοιες.

Μαζί τους οι αξιωματικοί τους αλλά και ο Διοικητής του 11ου Συντάγματος Πεζικού , Αντισυνταγματάρχης Γεώργιος Αργυρόπουλος ο οποίος στάθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκαν στο στρατόπεδο της Τρίπολης.

Η Στρατιωτική μουσική της IV Μεραρχίας Πεζικού συνεχίζει να πηγαίνει στις πόλεις της περιοχής ευθύνης της Μεραρχίας και να προσφέρει μοναδικές βραδιές οπλίτη, εκτός των άλλων υπηρεσιών, με στελέχη αξιωματικούς μουσικούς,  με υψηλό γνωστικό επίπεδο στην μουσική.
Στην συγκεκριμένη βραδιά οπλίτη  φιλικη συμμετοχη στο μπουζουκι ο Μπάμπης Κυπριωτάκης!

Τα στρατιωτικά θέματα ευχαριστούν θερμά τον Διοικητή του 11ου Συντάγματος Πεζικού Αντισυνταγματάρχη Γεώργιο Αργυρόπουλο, ο οποίος είναι η ψυχή του στρατοπέδου της αρκαδικής πρωτεύουσας και του ευχόμαστε Καλές γιορτές , να ναι πάντα καλά να στηρίζει και τους νεοσύλλεκτους και τα στελέχη του, να συνεχίζει έτσι το περίφημο έργο που επιτελεί στην Τρίπολη!! Μακάρι όλοι οι αξιωματικοί να είναι σαν αυτό τον άξιο άνθρωπο-αξιωματικό.

Να σημειώσω ότι το φαγητό ήταν εξαιρετικό, ότι τα εστιατόρια ήταν πεντακάθαρα και πολύ ζεστή η αίθουσα ,στην ξαφνική μου παρουσία εκεί(για αυτούς που θα πουν την κακία τους) και επίσης κάτι ανέξοδο εφόσον ήταν η ώρα φαγητού και η στρατιωτική μουσική έχει την έδρα της σε αυτό το στρατόπεδο!













 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά