Η ανθρωπιά των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πάντα εδώ!!!!

Αξίζει να το καταγράψουμε στο πλαίσιο της Κοινωνικής Προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων.
Από το Αεροπορικό Απόσπασμα Ρόδου διατέθηκαν δύο υπαξιωματικοί, ως οδηγός και συνοδός σχολικού λεωφορείου για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ)  στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου.
Δεν ξέρουμε πόσο διήρκεσε η διάθεση των στελεχών στο  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου.  Μπορεί μια μέρα , μπορεί και μια σαιζόν! Σημασία έχει η κίνηση ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο που οι περικοπές έχουν περιορίσει το κοινωνικό δίχτυ προστασίας  που είχε στήσει η Πολιτεία.
Από την φωτογραφία πάντως που βρήκαμε στο αρχείο - από τις Σέρρες- φαίνεται ότι η περίπτωση της Ρόδου δεν είναι η μόνη ''χακί'' συνδρομής σε ΑΜΕΑ!
Υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις ή και παρόμοιες και από την ΠΑ και τους άλλους Κλάδους!
Και  φυσικά όλες αξίζουν το μπράβο μας!

onalert.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά