Επίσημη επίσκεψη ΥΠΑΜ Αρμενίας Seyran Ohanyan στην Ελλάδα (19-20/11/2013)


Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην χώρα μας θα πραγματοποιήσει από 19 έως 20 Νοεμβρίου 2013, ο Υπουργός Άμυνας της Αρμενίας Seyran Ohanyan.

 

Η επίσκεψη του κ. Ohanyan πραγματοποιείται σε ανταπόδοση της πρόσφατης επίσημης επίσκεψης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Αρμενία.

 

Αύριο Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν του Αρμένιου ομολόγου του.

 

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 θα διεξαχθούν συνομιλίες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση των κ.κ Αβραμόπουλου και Ohanyan και δηλώσεις στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά