Ολοκλήρωση επίσκεψης ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ‏


 

Με την ομιλία του στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του European Club του Ηarvard Kennedy School ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ.

 

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Ηarvard είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Αβραμόπουλο σχετικά με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και την πορεία της Ευρώπης προς την έξοδο από την οικονομική κρίση.

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας και με αντιπροσωπεία του Αmerican Jewish Committee  (AJC).
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά