Συμμετοχή ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., στις εργασίες του ΕΟΑ και στη συνάντηση Υπουργών Άμυνας της Ε.Ε. (Βρυξέλλες, 18-19/11/2013


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος μεταβαίνει τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στις διήμερες εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Το απόγευμα της Δευτέρας, θα συμμετέχει στη κοινή συνάντηση Υπουργών Εξωτερικών και Υπουργών Άμυνας και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, στις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας (ΕΟΑ), καθώς και στη Συνάντηση Υπουργών Άμυνας της Ε.Ε.

 Βασικό αντικείμενο των εργασιών είναι η προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Δεκεμβρίου, σε θέματα Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ε.Ε., που για πρώτη φορά συζητείται μετά το 2008.

 Ενόψει της Ελληνικής Προεδρίας του α΄ εξαμήνου του 2014, ο κ. Αβραμόπουλος, μεταξύ άλλων, θα αναφερθεί στις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας, σε θέματα Άμυνας και Ασφάλειας, καθώς και στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 20-21 Φεβρουαρίου 2014.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά