Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ 124ΠΒΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣε μια λιτή και σεμνή τελετή εορτάστηκε την Παρασκευή που μας πέρασε στην Τρίπολη η γιορτή του προστάτη της αεροπορίας στην 124ΠΒΕ.

Ξεκίνησε με δοξολογία, συνεχίστηκε με ξενάγηση στην έκθεση αεροπλάνων και τελείωσε με καφέ στην Λέσχη Αξιωματικών της 124ΠΒΕ.

Εδώ να αναφέρουμε ότι κατα τον εορτασμό αρκετά σχολεία επισκέφτηκαν την αεροπορία στην Τρίπολη.

Ο Διοικητής κ. Πουλόπουλος έδωσε τις ευχές για την μέρα. Στον εορτασμό παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Δήμαρχος Τρίπολης, ο βουλευτής Αν. Λυκουρέτζος, ο Διοικητής της IV Μεραρχίας ΠΖ ,ο Διοικητής του 11ου ΣΠ, εκπρόσωποι αστυνομίας και πυροσβεστικής καθώς και αντιπροσωπεία της ένωσης αποστράτων.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά