Δήλωση ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου σχετικά με τη συμφωνία της Διάσκεψης της Γενεύης για τη Συρία‏


            «Η συμφωνία της Διάσκεψης της Γενεύης για τη Συρία, που θέτει στο περιθώριο τη στρατιωτική λύση, επιβεβαιώνει τη στάση της Ελλάδος, η οποία από την πρώτη στιγμή τάχθηκε υπέρ της πολιτικής λύσης. Υποστηρίζοντας ωστόσο, ότι θα πρέπει να εντοπισθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τη χρήση των χημικών όπλων, που αποτελεί έγκλημα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας.


            Τη θέση αυτή επανέλαβα και κατά την τελευταία Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Βίλνιους, με αντικείμενο την κοινή πολιτική άμυνας και ασφάλειας της Ευρώπης, και με κύριο θέμα την κρίση στη Συρία». 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά