Χωρίς καλή στελέχωση - Υπο διάλυση μονάδες στην Σαμοθράκη

Ένα από τα ακριτικά νησιά και δίπλα στα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας είναι η Σαμοθράκη...

Στο στρατόπεδο σε αυτό το ακριτικό νησί δεν έχουν αρκετό προσωπικό ώστε να καλύψουν τις απαιτούμενες αναγκες που απαιτούν πρώτον σαν μονάδα και δεύτερον σαν χώρα με ένοπλες δυνάμεις.

Έλλειψη αξιωματικών μεγάλη, λιγότερο σε ΕΜΘ και  ΕΠΟΠ . Ακόμα και έλλειψη σε στρατιώτες πολύ μεγάλη.



22 οχήματα και προσωπικό που καλύπτει μόλις τα 10 οχήματα.... Επιβαρύνονται οι στρατιωτικοί με αρμοδιότητες παραπάνω χωρίς να παίζει ρόλο η ειδικότητα.

Άξιο απορίας λοιπόν πως γίνεται ο καταμερισμός σε προσωπικό. Κάποιοι μάλλον δεν ξερουν που υπάρχει στρατός και ανάγκες και που όχι.  Ειδικά οι αξιωματικοί σε μια τέτοια μονάδα πρώτης γραμμής θα έπρεπε να ήταν περισσότεροι. Πληροφορίες θέλουν μόνο 5 αξιωματικούς.

Επίσης δεν έχει ούτε κτίριο για ουλαμο...ούτε υλικα συντήρησης των οχημάτων... Ούτε τα απαραίτητα για τον φόρτο μάχης...Ούτε ανταλλακτικά...

Ετοιμάζονται για άσκηση τέλη Οκτώβρη ενώ δεν υπάρχουν προυποθέσεις για τιποτα.

Αφοπλισμός της χώρας λοιπόν .... Βγάλτε τα συμπερασματα σας!!!


ΡΕΠΟΡΤΑΖ- ΕΡΕΥΝΑ : Βάλια Αμπατζή - Στρατιωτικός Ρεπόρτερ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά