Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ

 
 
Με μεγαλοπρέπεια παρέλασαν τα στρατιωτικά τμήματα χθές στην παρέλαση στην Τρίπολη για την 192η επέτειο από την άλωση της Τριπολιτσάς. Στην παρέλαση και τα τμήματα από την 124ΠΒΕ, αεροπορία, ναυτικό και στρατός ξηράς καθώς και διμοιρία από την ομάδα επιδείξεων που τόσο εντυπωσιάζει.

Η Στρατιωτική Μούσικη πάντα παρούσα στις εκδηλώσεις της Τρίπολης δίνει άλλο ύφος παντα σε κάθε εμφανισή της!!!!!

Παρών ο Διοικητής της IV Μεραρχιας ΠΖ Υποστράτηγος κ. Χατζημιχαηλίδης, ο Διοικητής της 124ΠΒΕ κ. Πουλόπουλος και οι Θ. Δρακόπουλος - Επιτελάρχης και Γ. Αργυρόπουλος - Διοικητής 11ου ΣΠ.

Πριν απο την παρέλαση είχε προηγηθεί κατάθεση στεφάνου στο μνημείο Αρχιερέων και προκρίτων.

Ο Διοικητής της IV Μεραρχιας ΠΖ Υποστράτηγος κ. Χατζημιχαηλίδης μίλησε στα "Στρατιωτικά θέματα",  είπε για την παρέλαση αλλά και για την παρουσία του στρατού όχι μόνο στην Τρίπολη αλλά και στην περιοχή ευθύνης της IV Μεραρχιας ΠΖ :

"Πάντα συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις όχι μόνο στην Τρίπολη αλλά και στην περιοχή ευθύνης της IV Μεραρχίας μέχρι νομό Αιτωλοακαρνανίας, συνεχίζουμε, δεν ξεκόβουμε από τον λαό που μας στηρίζει , εξάλλου όλοι από αυτόν τον λαό προερχόμαστε!! "












 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά