Απονομή πτυχίων στους αποφοίτους του Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών από τον ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο‏


O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε σήμερα, την έδρα της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) στο Σκαραμαγκά, όπου απένειμε τα πτυχία στους αποφοίτους του 178ου Σχολείου Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/ΚΤ).

 

            Στην τελετή απονομής των πτυχίων παρέστησαν επίσης ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος και ο Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

 

            Ο κ. Αβραμόπουλος μιλώντας στο προσωπικό της ΔΥΚ, τόνισε μεταξύ άλλων:

 

«…Εύχομαι οι καιροί να μην θελήσουν ποτέ τα παιδιά μας να αποδείξουν στην πράξη όλα αυτά για τα οποία εκπαιδεύτηκαν. Θα φροντίσουμε εμείς για αυτό. Αλλά εφ' όσον αυτό προκύψει, να είμαστε όλοι βέβαιοι ότι ο όρκος που έχουν δώσει, η εκπαίδευση που έχουν και πάνω από όλα η δύναμη της ψυχής τους είναι ασπίδα για την πατρίδα μας και την ακεραιότητά της, αλλά και για την ίδια τη Δημοκρατία που με τόσες θυσίες έχει κατακτήσει ο ελληνικός λαός…

 

            …Εδώ στην καρδιά των Ενόπλων Δυνάμεων, πάλλεται η καρδιά μιας άλλης Ελλάδας. Της Ελλάδας του καθήκοντος, της τιμής, των αξιών που σε συνδυασμό με την ψυχή που είναι το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτουν οι επίλεκτες αυτές δυνάμεις, συνιστά μια εγγύηση για την πατρίδα και για τη Δημοκρατία».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά