ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΘ


 



Απογοήτευση έχει προκαλέσει ,μερικές μέρες μετά την δημιουργία του Σ.ΕΜΘ  η γνωστοποίηση ότι ο φερόμενος  πρόεδρος του Συνδέσμου ΕΜΘ  Αριστείδης Κασιδόπουλος, ο οποίος όπως είχαμε αναρτήσει πρόσφατα είναι πολύ πιθανόν να κατέλθει και στο στίβο των επερχόμενων Περιφερειακών εκλογών Φθιωτιδας.Παρα πολλοί ΕΜΘ που ειδαν θετικά την δημιουργία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΜΘ , απογοητευτηκαν  που ειδαν τις προσδοκίες τους για μια ελεύθερη και ακομμάτιστη φωνή,να ποδοπατουνται  για χαρην των προσωπικών και πολιτικών φιλοδοξιών καποιων.Επισεις δεχτηκαμε παρα πολλες διαμαρτυρίες απο ΕΜΘ αποστράτους ,που καταδικαζουν το γεγονος πως το σωματειο αυτο καπηλεύεται τους αποστράτους ΕΜΘ,και πως με τίποτα δεν δικαιούται να λεει πως εκπροσωπεί τους αποστράτους ΕΜΘ.

Ενδεικτικο της αγανακτησης και της απογοητευσης των ΕΜΘ ειναι και το παρακατω σχολιο σε γνωστο μπλογκ σχετικα με τα στρατιωτικα θεματα.


"ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.........ΤΟ Δ.Σ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΕΙΤΑΙ , ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟ ΔΟΜΟΚΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ Ε.Μ.Θ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΟ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ.....(ΒΛΕΠΕ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ) ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΑΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ Χ@@@@@@ ΕΙΔΟΥΣ!"


Εμεις σαν GreekArmy Alert ευχομαστε  να υπαρχει ενα σωματειο που πραγματικα αντιπροσωπευει τους εν ενεργεια ΕΜΘ με ακοματιστα κριτηρια,με συνεση και με συναδελφικότητα
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά