Ο ΥΕΘΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ... ΤΙ ΕΙΠΕ... ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

 
 
 
Την 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη επισκέφτηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά.

Έφτασε με ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού, επιθεώρησε άγημα, παρακολούθησε την μονάδα επιδείξεων για την προετοιμασία της ορκομωσίας νεοσυλλέκτων την άλλη Παρασκευή και μοίρασε 5μερη άδεια.

Στην συνέχεια επιθεώρησε τα εστιατόρια και τα μαγειρεία, τους κοιτώνες και μίλησε με ναύτη ο οποίος ήταν τραυματισμένος και επι τη ευκαιρία ρώτησε για το αν υπάρχει φυσιοθεραπευτής για να δει τον νεοσύλλεκτο.

Έπειτα πήγε στο στίβο μάχης στον οποίο δοκίμασε βολή με άσφαιρα καθώς και παρακολούθησε το πρόγραμμα εκπαίδευσης των νεοσυλλέκτων!!

Μετα την ομιλία του προς τους νέους οπλίτες, τους έδωσε τιμητική 3μερη άδεια γιατι αυτό που είδε κατά την σημερινή ημέρα τον άφησε ικανοποιημένο.

Τέλος έφαγε στα εστιατόρια μαζί με τους νεοσύλλεκτους το πιάτο ημέρας που ήταν φακές.

Κατα τις δηλώσεις του μίλησε για το διακλαδικό κέντρο εκπαίδευσης στην Τρίπολη, ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα, είπε ότι και αυτός κάποτε υπηρέτησε στην 124ΠΒΕ την θητεία του,

"ενα σημαντικό κομμάτι έχει να κάνει με τα νεα παιδιά της Ελλάδας που υπηρετούν, αναγνωρίζουμε την μεγάλη τους προσφορά. Εμείς οι έλληνες πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις ΕΔ.  Πριν απο 3 δεκαετίες περίπου εδώ είχα εκπαιδευτεί. Εδώ συντελέστηκε μια ιδέα πολύ σωστή που ξεκίνησε από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για το διακλαδικό κέντρο" τόνισε.

Πηγαδάκια παρασκηνιακά υπήρξαν για αύξηση θητείας, για υπηρέτηση γυναικών στον στρατό, για τις διαθεσιμοτητες του ΥΠΕΘΑ ,  αλλά μας έδωσε και την επιβεβαιωμένη είδηση ότι η Τρίπολη όσον αφορά την IV Μεραρχία και το 11ο ΣΠ μένει όπως έχει απλά αλλάζει δομή.


Την ενημέρωση για την 124 ΠΒΕ στον κ. Αβραμόπουλο έκανε ο Δκτης της 124 ΠΒΕ κ. Πυυλόπουλος, καθώς παρόν ήταν ο Δκτης της IV Μεραρχιας ΠΖ και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης!!


















ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΒΑΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά