ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΤΣ AΠΟ ΕΜΘ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ


1. Επειδή μεγάλος αριθμός ε.ε. και ε.α. συναδέλφων κάνει χρήση πιστωτικής κάρτας, να εκδοθεί από το Μ.Τ.Σ. κάρτα τύπου Visa με ελκυστικό επιτόκιο (10% περίπου) η σε συνεργασία του ΜΤΣ με την Γενική Τράπεζα. Την εν λόγω κάρτα θα μπορούν να αποκτήσουν και να χρησιμοποιούν τόσο οι ε.α. όσο και οι ε.ε. συνάδελφοι και θα αποπληρώνεται σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις (6 – 24 αναλόγως ποσού). Η μηνιαία δόση θα παρακρατείται για τους μεν ε.α. από το χορηγούμενο μέρισμα, για δε τους ε.ε. από τη μισθοδοσία τους. 

2.Να σταματήσει να καταβάλλεται στους πολιτικούς υπαλλήλους του Μ.Τ.Σ. η σύνταξη τους από τα έσοδα του ταμείου, αλλά από το Γ.Λ.Κ. όπως σε όλους του συνταξιούχους του δημοσίου.

3.Να διακοπεί η χορήγηση σύνταξης – μερίσματος στους συνταξιούχους εθνικής αντίστασης ή σε όποιον άλλο χορηγείται χωρίς να έχουν καταβληθεί προηγουμένως αντίστοιχες εισφορές.Να παρακρατηθουν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ οι αναλογούσες εισφορές υπερ MΤΣ από όλους αυτούς που λαμβάνουν σύνταξη η μέρισμα από το ΜΤΣ χωρίς να έχουν καταβάλλει εισφορές!!!

4.Να σταματησει η καταβολη μερισματος ,εαν αυτο γινεται μεχρι σημερα,σε ομαδες "συγγενων"μερισματουχων ,οπως αγαμες θυγατερες κ.λ.π

5.Να μην λαμβανουν μερισμα ΕΚΟΕΜΣ ολοι οσοι συνταξιοδοτηθηκαν πριν την 1η Απριλιου 1997,ενω οσοι συνταξιοδοτηιθηκαν μετα την ημερομηνια αυτη να λαμβανουν 1/35 στο μερισμα που αναλογει στον βαθμο,αναλογα με τα χρονια που μεσολαβησαν απο το 1997 εως την αποστρατειας τους.Δηλαδη ενας Σχης που αποστρατευτηκε το 2007 να λαμβανει τα 10/35 του αναλογουντος μερισματος Σχη!!!

6.Να δημιουργηθει βαθμος μερισματος ΜΤΣ Ταξιαρχου ,διοτι παρατηρειται το φαινομενο Λγος με 28 χρονια που αποστρατευεται λαμβανοντας τον αποστρατευτικο του Τχη,με αποδοχες Σχη,να λαμβανει μερισμα Υποστρατηγου!!!Επισεις μελετωντας το εγγραφο για την οικ.κατασταση του ΜΤΣ και των αλλων ταμειων μας του ετους 2013,διαπιστωνουμε απο τις 22χιλιαδες μερισματουχους προερχομενους του ΣΞ, οι 13χιλιαδες να λαμβανουν μερισμα ΑΓΕΣ,Υποστρατηγου και Αντιστρατηγου,πραγμα εντελως στρεβλο και υπευθυνο για την τωρινη οικ.κατασταση του ΜΤΣ.
ΟΜΑΔΑ ΕΜΘ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά