Πρόγραμμα δραστηριοτήτων Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013‏


O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα συναντηθεί αύριο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 10:30, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τον Υπουργό Πατριωτών και Βετεράνων της Δημοκρατίας της Κορέας Park Sung Choon.

 

Το μεσημέρι ο κ. Αβραμόπουλος θα απονείμει πτυχία και διακριτικά πτερύγων στους Ευέλπιδες IV τάξης που εκπαιδευτήκαν στην πτώση με αλεξίπτωτο, στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών (ΣΧ.ΑΛ.) στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ.) στο Μεγάλο Πεύκο.

 

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί το στρατιωτικό αεροδρόμιο Πάχης Μεγάρων, όπου θα ενημερωθεί για το πρόγραμμα και τις δυνατότητες των ελικόπτερων ΝΗ-90 του Στρατού Ξηράς.

 

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύσουν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος και ο διοικητής Β’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Ζαχαρίας Βερίγος.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά