«Μεταφορά Ελλήνων Πολιτών» και «Πρόσφυγες» στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας‏


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ευρεία σύσκεψη στην οποία εξετάστηκαν οι ενέργειες συντονισμού των δυνατοτήτων των επιμέρους φορέων, στους τρόπους αντιμετώπισης ενδεχομένων καταστάσεων που θα επηρεάσουν την Ελλάδα  σε περίπτωση επιδείνωσης της κρίσης στη Συρία.

 

Συγκεκριμένα συζητήθηκε η πιθανότητα ενεργοποίησης του σχεδίου ασφαλούς μεταφοράς Ελλήνων πολιτών από τη Συρία (Σχέδιο «ΚΟΣΜΟΣ»), καθώς και η διαχείριση του κύματος προσφύγων από τη Συρία που ενδεχομένως θα εισέλθει στη Χώρα μας (Σχέδιο «ΙΩΝΗ»).

 

            Στη σύσκεψη μετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης  Αναστάσιος Μητσιάλης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχαήλ Κοσμίδης, οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Υγείας Αγγελική Πανάγαινα και Παναγιώτης Ευσταθίου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου Αθανάσιος Μπούσιος, ο Γενικός Διευθυντής Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Πολύκαρπος Αδαμίδης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αθανάσιος Τσέλιος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Δημήτριος Μπαντιάς ΛΣ, ο Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Σωτήριος Γεωργακόπουλος, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης και ο Υποδιοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Παναγιώτης Κοντούλης.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά