ΔΩΡΕΑΝ ΝΑΥΛΑ ΤΕΛΟΣ‏


Κύριοι.


 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού σας, της 15ης Ιουλίου 2013, παρουσιάσατε ρεπορτάζ στο οποίο έγινε αναφορά στη χρήση δωρεάν μετακινήσεων στη ναυσιπλοΐα από βουλευτές και πρόσωπα από διαφόρους φορείς μεταξύ των οποίων και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τίτλο του: «ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΝΑΥΛΑ ΤΕΛΟΣ».


 

Διαμαρτυρόμαστε εντόνως και, θεωρώντας ότι ο ως άνω τίτλος μπήκε είτε από αμέλειά σας είτε από άγνοιά σας, παρακαλούμε όπως γίνουν και ανακοινωθούν σε έτερο ρεπορτάζ σας διευκρινίσεις, σχετικά με αυτόν, ο οποίος κατά την ελεύθερη ανάγνωσή του παραπέμπει σε δωρεάν ναύλα στους ενστόλους, γενικεύοντας και εντάσσοντας έτσι στους προνομιούχους το σύνολο των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις μονίμων στελεχών.


 

Σας πληροφορούμε ότι, ακόμα και για κινήσεις για υπηρεσιακούς λόγους, κανένα στέλεχος του στρατεύματος δεν χαίρει τέτοιου προνομίου. Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι:


 

                     -    Έχουν περικοπεί στο μισό οι μέχρι σήμερα δικαιούμενες απαλλαγές εισιτηρίων στα υπεραστικά μέσα μεταφοράς των στρατεύσιμων θητείας, με αποτέλεσμα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι Ελληνικές οικογένειες των στρατευμένων να επιβαρύνονται ακόμα περισσότερο οικονομικά από το κράτος, μια μορφή «τιμωρίας» μόνο και μόνο επειδή τα παιδιά τους φέρουν στολή και υπηρετούν την πατρίδα.


 


                     -    Οι σπουδαστές των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων είναι οι μοναδικοί φοιτητές κρατικών ιδρυμάτων στους οποίους ΔΕΝ εφαρμόζεται έκπτωση εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (πάσο), πράγμα που αποτελεί κατάφωρη σε βάρος τους διάκριση μεταξύ αυτών και των υπολοίπων  συνομηλίκων τους σπουδαστών. Αυτό ασφαλώς σηματοδοτεί, από την αρχή της καριέρας του στρατιωτικού, το καθεστώς των σε βάρος του διακρίσεων, το οποίο διατηρείται μέχρι το τέλος της. 


 

Σε μια εποχή που παρατηρούνται συχνά αναφορές στους στρατιωτικούς με τρόπο που να παρουσιάζονται ότι χαίρουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από την Κυβέρνηση, ενώ στην πραγματικότητα στο ήδη επιβαρυμένο από πλευράς στέρησης δικαιωμάτων και ίσης αντιμετώπισης με τους υπόλοιπους πολίτες καθεστώς μεταχείρισής τους από την πολιτεία έχουν προστεθεί και οι βολές από την κρίση με μεγάλες μειώσεις μισθών, έρχεται το ρεπορτάζ του σταθμού σας να προστεθεί στην προσπάθεια συκοφάντησης συλλήβδην των Ελλήνων στρατιωτικών.


 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διόρθωση της παραδρομής σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε.

 

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

 

Ο Πρόεδρος
 
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
 
Τσάκαλος Αναστάσιος
Αρχικελευστής ΕΜΘ (ΜΗΧ)
6943487931
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά