Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη στην έδρα και Μονάδες της XII Μ/Κ ΜΠ στην Αλεξανδρούπολη‏


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης  επισκέφθηκε σήμερα την έδρα και Μονάδες της XII Μ/Κ ΜΠ στην Αλεξανδρούπολη, συνοδευόμενος από το Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Χρήστο Μανωλά και το Διοικητή Δ’ ΣΣ Αντιστράτηγο Χρήστο Χαλκίδη.

 

Ο κ. Ελευσινιώτης ενημερώθηκε για την αποστολή της Μεραρχίας και στη συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς,  στρατεύσιμους οπλίτες και στο πολιτικό προσωπικό της Μεραρχίας.

 

Ακολούθως, επισκέφθηκε το Κέντρο Εξομοιωτών (ΚΕΞ) στο Στρατόπεδο «Κανδηλάπτη», όπου ενημερώθηκε για την αποστολή του και συνομίλησε με εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές.

 

Τέλος, μετέβη στο Φυλάκιο «Γέφυρας Κήπων» και στο Παρατηρητήριο «Γεμιστής».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά