Ο ΔΚΤΗΣ ΤΗΣ IV ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΖ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ο Δκτης της IV Μεραρχίας ΠΖ Υποστράτηγος Χατζημιχαηλίδης χθες παρευρέθηκε στην θεμελίωση του Νέου Ψυχιατρικού Τμήματος στην Τρίπολη. Η τελετή έγινε υπό την παρουσία του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Μίλησε για τις νέες δομές των ΕΔ, συγκεκριμένα για αυτά που γράφονται γαι την Τρίπολη. Μας είπε ότι ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί τιποτα.

Ο Υποστράτηγος Χατζημιχαηλίδης είναι ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος ο οποίος συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Τρίπολης και φυσικά πάντα μας υποδέχεται θερμά.

Τον ευχαριστούμε και εμεις πολυ!!!

φωτο-ρεπορταζ: Βάλια Αμπατζή - Στρατιωτικός Ρεπορτερ

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά