Συνεχίζοντας την ενημέρωση των συναδέλφων η δραστήρια Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας


 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, θα πραγματοποιήσει από αύριο διήμερη επίσκεψη στο Παρίσι, μετά από πρόσκληση του Γάλλου Υπουργού Άμυνας κ. Jean Yves Le Drian.

 

Στη συνάντηση τους, οι κ.κ. Παναγιωτόπουλος και Le Drian θα συζητήσουν θέματα αμυντικής και στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας- Γαλλίας, θέματα συντονισμού των δύο Υπουργείων, καθώς και ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος των δύο χωρών που αφορούν σε θέματα ασφάλειας της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας,  κατά την παραμονή του στη Γαλλική πρωτεύουσα, θα επισκεφθεί και τη Διεθνή Έκθεση Αμυντικού Υλικού που διοργανώνεται στο Λε Μπουρζέ, όπου θα έχει την ευκαιρία να  συναντηθεί -σε διμερές επίπεδο- και με Υπουργούς Άμυνας άλλων χωρών, που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο Παρίσι με την ευκαιρία της διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά