Με ΠΝΠ καταργείται η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία‏


Την 11η Ιουνίου 2013 με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, και δια της ενός ανδρός αρχή, σε μονόπρακτο έργο, σίγησαν οι συχνότητες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί ήδη το παρελθόν έτος 2012 γευτήκαμε τα αποτελέσματα μιας παρόμοιας ενέργειας όταν με ανάλογη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ανεστάλησαν οι κρίσεις και οι μεταθέσεις των στελεχών, με την επίκληση εξαιρετικά επείγουσας απρόβλεπτης ανάγκης, που ποτέ δεν μάθαμε.

Δεκάδες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου ρύθμισαν τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, τη ζωή όλων μας, την τελευταία διετία προς το δυσμενέστερο καταργώντας την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Στη «δημοκρατία» του 2013 ενέργειες σαν τις ανωτέρω μόνο ανάκληση στη μνήμη μας άλλων εποχών μπορούν να δημιουργήσουν και τίποτα παραπάνω.

 

Για το ΔΣ

 

Ο Πρόεδρος
 
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
 
Ράλλης Κωνσταντίνος
Ταγματάρχης (ΥΠ)
6947616547
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά