Ευχές και πρόσκληση σε συνάντηση με τους νέους

ΠΡΟΣ   :   Υπουργό Εθνικής Άμυνας                                       Αρ. Πρωτ. 48/2013
                      κ. Δημήτριο Αβραμόπουλο                                     Αθήνα, 28 Ιουν 2013
                  
κε Υπουργέ.

Επιτρέψτε μας να σας συγχαρούμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Υπουργού Εθνικής Άμυνας και να σας ευχηθούμε καλή δύναμη στα νέα σας καθήκοντα.

Όπως εύστοχα τονίσατε στην ομιλία σας, κατά την παραλαβή των καθηκόντων σας: «Γνωρίζουμε ότι με τις μειώσεις των μισθών τους τα τελευταία χρόνια τα στελέχη των ΕΔ έχουν φτάσει στα όρια της αξιοπρέπειάς τους και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε άλλες μειώσεις».

Γνωρίζετε, όμως ήδη, ότι πολύ σύντομα θα κληθείτε να διαχειριστείτε και να υλοποιήσετε τις περικοπές των 88,2 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει το επικαιροποιημένο μεσοπρόθεσμο από το μισθολογικό κόστος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που ως βουλευτής ψηφίσατε.

κε Υπουργέ.

Πολλά μπορούν να γίνουν, αρκεί να υπάρχει θέληση. Άλλωστε, ό,τι δώσεις θα πάρεις.

Κατόπιν των ανωτέρω, ευελπιστώντας ότι επί των ημερών σας θα γίνει η υπέρβαση που αναγκαιοί, παρακαλούμε όπως ορίσετε τόπο και ημεροχρονολογία κατά την οποία αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας συναντηθεί μαζί σας για ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων επί άλυτων προβλημάτων που αφορούν στους εν ενεργεία Έλληνες στρατιωτικούς.

Με εκτίμηση.
 
Για τη Διοικούσα Επιτροπή
 
Ο Πρόεδρος
 
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
 
Τσάκαλος Αναστάσιος
Αρχικελευστής ΕΜΘ (ΜΗΧ)
6943487931
Το ίδιο έγγραφο απεστάλη και στους ΑΝΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά