Συνάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ.κ. Δαμιανό στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας‏


Φάρμακα, τρόφιμα, κουβέρτες, ρούχα, άρβυλα, καθώς και μία ηλεκτρογεννήτρια θα προσφέρει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στη Ιερά Μονή Σινά.

 

Ο Υπουργός κ. Πανος Παναγιωτόπουλος ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Αρχιεπισκόπου Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ.κ. Δαμιανού με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα.

 

Στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Υπουργού συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στην Ιερά Μονή Σινά, καθώς και στην Αρχιερατική περιφέρεια του Νοτίου Σινά.

 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση, αφού επεσήμανε ότι στην έρημο του Σινά στο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, οι Μοναχοί φυλάσσουν μία ορθόδοξη παράδοση χιλιάδων ετών, διαβεβαίωσε τον Αρχιεπίσκοπο ότι παρά τους χαλεπούς καιρούς από πλευράς οικονομίας και τις δυσκολίες που περνά η χώρα μας, το Υπουργείο θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, αναγνωρίζοντας τις συνεχείς ανθρωπιστικές προσπάθειες που κάνει.

 

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός αφού τόνισε ότι στα 52 χρόνια της παρουσίας του στο χώρο αυτό, έχει συλλάβει την ιδέα της μεγάλης πνευματικής Ελλάδος που ξεπερνά τα στενά όρια της ελληνικής επικράτειας,  ευχαρίστησε τον Υπουργό για το προσωπικό του ενδιαφέρον αλλά και για το ενδιαφέρον της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη Ιερά Μονή και -όπως είπε- εύχεται και προσεύχεται για την Ελλάδα, για τους Έλληνες και βέβαια για την Άμυνα την οποία χαρακτήρισε σπονδυλική στήλη κάθε χώρας. Τέλος ευχήθηκε να ξεπεραστούν οι πρακτικές και οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα ώστε να βγούμε νικητές.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά